Saliance

Petra van Alphen

Saliance@outlook.com

   06 51 93 64 60

Contact 

Voor informatie of het maken van een afspraak kan altijd gebeld worden of een email gestuurd. 

Therapie op afspraak dagelijks van 9:00 uur tot 21:00 van maandag tot en met zaterdag.

Eventueel is een afspraak bij u thuis mogelijk. 

De praktijk is gevestigd bij gezondsheidscentrum De Bolzen op de Kruisstraat 23A 5502JA Veldhoven

Financiering

De behandeling van partner-relatieprobleem als primaire diagnose wordt niet meer vergoed. Dit betekent dat u de behandeling voor partner-relatieproblemen zelf moet betalen. 
Partner-relatieproblemen die in de context van een ander probleem bestaan en waarbij dit probleem als primaire diagnose mag worden opgevoerd kunnen worden gefinancierd vanuit de behandeling van deze primaire diagnose. In dat geval gelden de normale financieringsregels vanuit de ziektekostenverzekering.

Tarieven

Relatietherapie: 158 euro / 90 minuten
Kort consult: 90 euro / 50 minuten
Telefonisch consult: 23 euro / 10 min
Email consult: 23 euro / 10 min

Het niet nakomen van een afspraak of indien deze niet 24 uur van te voren is afgezegd, wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.

Privacy en klachtenregeling

De privacybescherming die gehanteerd wordt bij het NIP is hier ook van toepassing.

Individuele Therapie

Soms voel je je niet lekker in je vel heb je last van verdriet, angst of een vervelende gebeurtenis waardoor je niet goed kan functioneren. Door middel van cognitieve gedragstherapie ga je in samenwerking op zoek hoe hiermee om te gaan.

Relatie THERAPIE

De basis voor een goede partnerrelatie komt tot stand en houdt stand door de betrokkenheid voor elkaar, het emotioneel verbonden voelen en zich voldoende veilig voelen naar elkaar toe om gedachten en gevoelens uit te spreken.

Gezins Therapie

Soms is de harmonie in het gezin weg dat leidt tot ruzie en onenigheid over soms hele kleine en banale zaken. Met gezin therapie gaan we op zoek waar de oorzaak ligt en hoe de situatie hanteerbaar te maken en weer leefbaar.